PRVI VTIS: Huawei P10

PRVI VTIS: Huawei P10

Huawei P10 je vrh ponudbe Huawei v tem letu. Morda je smiselno omeniti, da je vseeno nekoliko cenejši od večine paradnih konjev drugih znamk. Samo “razškatljevanje” me je kar navdušilo in si ga lahko pogledate v videu spodaj.

Zanimivo pakiranje in darila v škatli

Prvo presenečenje pri Huawei P10 je njihova škatla. Zanimivo odpiranje, ki si ga res morate pogledat v videu. To škatlo sem verjetno odprl in zaprl 100x, ker je na “vratcih” magnet in je prav dober občutek ko jo potegne skupaj 🙂

Drugo presenečenje je to, da ima Huawei P10 na steklu že dodatno zaščitno steklo in poleg navodil se skriva še tanek prozoren etui. Torej prihranimo še nekaj dodatnih evrov. V mojem primeru vsaj za steklo. Etui je plastičen in tanek, varuje pred praskami in je skoraj neopazen, kar je super. Ampak tisti, ki radi telefon dobro zaščitimo, bomo še vedno kupili nekaj z več gume.

Leica podpis ob kameri

Vsak, ki ga vsaj malo zanima fotografija ve, da znak Leica ne more pomeniti nič slabega. Kot že pri P9 se tudi na P10 sodelovanje Huawei-a in Leica-e nadaljuje. Rezultate objavim v testu naslednje dni.

Razškatljevanje / Unboxing