Instagram ima težave z delovanjem (25. in 26. julij)

Instagram ima težave z delovanjem (25. in 26. julij)

Če ste morda opazili, da vam Instagram ne deluje ravno tako, kot bi moral – oziroma tako, kot je še nedavno, niste edini.

1) Videozapisov ne prikazuje. V torek, 25. julija, so se v večernem času začele pojavljati težave s prikazom videozapisov. Videozapise sploh ni pognalo. Ne v “normalnem” prikazu na časovnici, še manj v njihovih ti. zgodbicah (Instagram Story). Da bi bila mera polna, je v zelo popularnih zgodbicah zadnje čase opaziti povečano število videozapisov. Fotografije sploh niso več “in”, videozapisi pa doživljajo pospešek.

Težave s prikazom videozapisov so v sredinem dopoldnevu (po našem času) rešili, popoldne se težave znova pojavljajo.

2) Sesuvanje aplikacije. Aplikacija Instagram je v te dneh imela (in v času nastanka tega zapisa še vedno ima) veliko težav tudi s ti. sesuvanjem aplikacije. Da bi naložili fotografijo, je bilo potrebno veliko časa in potrpljenja. Ali pa niti tega ne, ker vam vsebine enostavno ni naložilo. V drugem primeru je aplikacija zamrznila že ob enostavnem označevanju osebe, ki ste ji želeli posredovati sporočilo, ob ti. dodajanju @.

3) Ne dela jim niti spletna verzija. V sredo zvečer se je pojavila še ena napaka (ki pa je morda povezana z ostalimi), ko vas ni spustilo naprej niti na spletno verzijo Instagrama. Izpisalo je napako 5xx, ki sicer ponavadi označujejo težavo s strežniki.

Kaj vam preostane drugega? Čakanje ali pa skok h konkurenci.