Kako izbrisati Facebook profil

Kako izbrisati Facebook profil

Zadnje raziskave kažejo, da so ljudje, ki ne uporabljajo socialnih omrežij srečnejši. Če verjamete raziskavam lahko sledite navodilom spodaj in izbrišete vaš Facebook profil. Če že sedaj veste, da se boste vrnili bolj priporočam deaktivacijo računa.

Deaktivacija Facebook računa

Pri deaktivaciji računa, račun počiva – niste vidni nobenem uporabniku. Ko se prvič ponovno prijavite, se račun aktivira in vsi podatki so ponovno na voljo vsem vašim prijateljem oziroma s komerkoli delite vsebine. Deaktivacijo računa najdete pod Nastavitve -> Varnost in potem čisto spodaj Deaktiviraj svoj račun. Nato sledite navodilom (ponoven vpis gesla itd.).

Izbris Facebook računa

Facebook si ne želi, da izbrišete račun pri njih in zato je izbris profila zelo dobro skril.

Za izbris pojdite na sledečo povezavo: Izbriši moj uporabniški račun.

Pojavi se vam okno, kjer smo opozorjeni, da naših podatkov ne bo mogoče povrniti. Če še vedno želimo izbrisati račun kliknemo na  gumb “Izbriši moj uporabniški račun“, ponovno vpišemo geslo in hopla, naš profil ni več dosegljiv uporabnikom Facebooka. Facebook obljublja, da so vsi vaši podatki izbrisani v roku 90 dni od zahteve izbrisa.

Facebook še zadnjič poskusi, da bi se vrnili

Na email naslov od Facebooka dobite prijazno sporočilo, da se lahko v 14 dneh vrnete brez izgube podatkov. Za preklic  izbrisa računa imamo tako 14 dni časa.

Izbris računa enostavno prekličemo tako, da se na Facebook prijavimo s svojim računom.

Navada je železna srajca in Facebok to ve. Za izbris računa moramo biti zares trdno odločeni in paziti 14 dni, da nam uspe.