Moto Z2 Play in dodatki Moto Mods prinašajo obilo novih možnosti

Moto Z2 Play in dodatki Moto Mods prinašajo obilo novih možnosti

Ekosistem dodatkov Moto Mods še naprej raste, v njem jih je vedno več. Nova generacija izdelkov bo poskrbela za nove izkušnje in preobrazbe pametnih telefonov.

Moto Z2 Play: tanjši, lažji in hitrejši

Tanjša in lažja zasnova ob višjih zmogljivostih zagotavlja, da bo druga generacija telefona Moto Z2 Play prinesla nove uporabne funkcije in uporabniške izkušnje preobrazbe telefona z dodatki Moto Mods.

Kombinacija naprednega oblikovanja in visokih zmogljivosti je narekovala, da je ohišje telefona Moto Z2 Play izdelano iz enega kosa kovine, zato je videti odlično, obenem pa še bolje kljubuje obrabi. 5,5-palčni zaslon Super AMOLED prikazuje izjemno ostro sliko, polno podrobnosti v polni visoki ločljivosti (Full HD). Baterija nudi do 30 ur avtonomije, pri čemer poganja zmogljiv 2,2 GHz osemjedrni procesor. Tudi če uporabnik preko noči pozabi napolniti Moto Z2 Play, to ni težava. Tehnologija hitrega polnjenja poskrbi, da se telefon v 15 minutah napolni z energijo za do 8 ur rabe.

Moto Z2 Play zajema svetlejše in ostrejše fotografije tudi v pogojih slabše svetlobe, saj premore kombinacijo sistema laserskega samodejnega ostrenja in tehnologije dvojnega samodejnega ostrenja slikovnih pik. Nova generacij laserskega samodejnega ostrenja deluje do razdalje 5 metrov, kar v praksi pomeni, da motiv v temnih okoljih izostri na do 3-krat daljši razdalji kot predhodnik. Prednja kamera s senzorjem ločljivosti 5 Mpik in dvema barvnima bliskavicama pa poskrbi, da bodo uporabnikovi selfiji videti odlično – podnevi ali ponoči.

Moto Z2 Play prinaša tudi vrhunske Moto izkušnje. Funkcija nočnega zaslona bo samodejno prilagodila barve zaslona na toplejše tone v večernem času in zmanjšala količino modre svetlobe, ki bi vas lahko zmotila med spancem. Tehnologija Moto Voice, ki sprejema govorne ukaze, vam bo olajšala spremljanje vremenske napovedi ali urnika in koledarja, saj bo glede na izrečen ukaz samodejno zagnala aplikacijo brez da bi se uporabnik dotaknil ali odklenil telefon. Prenovljen bralnik prstnih odtisov pozna geste s prsti, zato lahko z njim hitreje navigiramo med meniji telefona, z drsanjem v levo opravimo funkcijo vračila na predhodni meni, v desno pa dostopamo do zadnjih uporabljani aplikacij. Hiter zaporedni dotik odpre domači zaslon, en daljši pritisk pa zakleni telefon. Ker na zaslonu telefona ni nobenih gumbov, je ta še bolje viden.

Kakovost izdelave telefona Moto Z2 Play je impresivna, piko na i pa postavijo dodatki Moto Mods, s katerimi se spremeni v druge naprave – pač tiste, ki jih potrebujete, ko jih potrebujete.

Moto Mods: več kot le telefon

Lansko leto predstavljeni dodatki Moto Mods so telefonom iz družine Moto Z dodali možnost preobrazbe v druge naprave. Modularna mobilnost je sedaj še razširjena z vrsto dodatnih možnosti.

Nov način igranja

Z igralnim ploščkom Moto GamePad lahko prevzamete popoln nadzor nad mobilnim igranjem. Ta novi dodatek Moto Mod omogoča, da se telefon Moto Z spremeni v ročno igralno konzolo. Prinaša dve krmilni palici, klasični smerni izbirnik in štiri akcijske gumbe, s katerimi igranje iger postane še večji užitek. Ker je v dodatek vgrajena tudi baterija kapacitete 1035 mAh, se boste tudi igrali dlje kot vaši prijatelji.

Zvok visoke kakovosti

Prva generacija zvočnika JBL SoundBoost je vsekakor začela marsikatero zabavo, nadgrajeni zvočnik JBL SoundBoost 2 pa bo poskrbel, da bo vsaka zabava trajala dlje. Vgrajena baterija omogoča do 10 ur glasnega predvajanja glasbe. Zvočnik SoundBoost 2 je prevlečen tudi z zaščito, ki odbija vodo, zato ga politje s tekočino ne bo ustavilo. Na voljo je v rdeči, modri ali črni barvi, prinaša pa se bolj premijsko oblikovanje in izboljšane gumbe upravljanja. Upravljate ga lahko tudi preko mobilne aplikacije JBL EQ. Z aplikacijo My JBL SoundBoost 2 pa lahko zvok povsem prilagodite lastnemu okusu. Ne glede na to, ali poslušate glasbo, gledate film ali pa navijate za vašo najljubšo ekipo, vam vgrajen podstavek zagotavlja postavitev zvočnika za pristno avdiovizualno izkušnjo. Priklop zvočnika je ostal otročje enostaven, samo dotakne se hrbtne strani telefona in že je povezan.

TurboPower za še hitrejše polnjenje

Dodatek Moto TurboPower Pack je namenjen hitremu polnjenju telefona. Namenjen je uporabnikom, ki potrebujejo dolgo avtonomijo baterije ali pa njeno hitro zalaganje z energijo. Baterijski dodatek telefonu hipno doda dodaten dan avtonomije in omogoča hitro polnjenje (moči do 15W). Hitro pa ne polni le telefona, temveč se zna hitro napolniti tudi sam. Vsega 20 minut na električni vtičnici bo zadostovalo, da se bo baterijski dodatek napolnil do 50% svoje kapacitete.

Polnjenje v stilu

Da lahko povsem pozabite na žice in polnilce pa poskrbi dodatek Moto Style Shell, ki podpira brezžično polnjenje. To je tudi hitro (moči do 10W) in tako kot telefon Moto Z tudi ultra tanke in stilske zasnove. Na voljo je v več barvah, ki se najbolje podajo uporabnikovemu telefonu.

Cene in dobavljivost

Moto Z2 Play in novi dodatki Moto Mods bodo v Sloveniji naprodaj v drugi polovici leta, takrat pa bodo znane tudi njihove cene.