Novi HTC Desire 650

Novi HTC Desire 650

HTC je najavil dostopnost najnovejšega iz svoje družine stilsko oblikovanih in igrivih pametnih telefonov Desire – HTC Desire 650. Naprava po videzu izstopa iz množice in združuje velik nabor funkcionalnosti ter tako predstavlja odličen pametni telefon za uporabnike, ki iščejo edinstven telefon z izjemno mobilno izkušnjo. HTC Desire 650 je na voljo v A1 Slovenija, in sicer v modri in beli barvi. Cena v paketu »Svobodni S« znaša 60 € oziroma 24 obrokov po 2,5 €.

Personalizacija na današnjem mobilnem trgu je za uporabnike vedno bolj pomembna, čeprav jo je težko najti. HTC Desire 650 je pojem personalizacije – tako zunaj kot znotraj. Vse od edinstvenega videza do povsem prilagodljive platforme HTC Sense – HTC Desire 650 je naprava, ki se v celoti osredotoča na uporabnika,« je dejal Greig Williams, predsednik za Evropo znotraj družbe HTC. »Poleg tega smo vgradili odlične sisteme za zvok in upodabljanje, zato smo prepričani, da je HTC Desire 650 izjemna naprava z vsemi elementi, ki jih potrebuje današnji uporabnik pametnega telefona.

Stilsko udoben

Novi dizajn telefona HTC Desire 650 ni le izjemno všečen, ampak tudi ergonomičen. Površina, sestavljena iz gladkega in narebrenega dela, ob bolj čvrstem prijemu vnaša dodatno varnost pri rokovanju s telefonom, poleg tega pa uporabnik vedno ve, katera je njegova sprednja stran. Vemo tudi, da se bodo veno dogajale nesreče v obliki padcev in prask, zato je velik, 5-palčni zaslon telefona zaščiten s steklom Corning Gorilla. Zaslon je sicer na voljo v ločljivosti HD 720p s čistimi, živimi barvami, medtem ko nočni način omogoča prijetno ogledovanje, brez naprezanja oči, tudi v pogojih z manj svetlobe.

Odlična fotoaparata

HTC Desire 650 ima glavni fotoaparat s 13 MP in tipalo BSI, s čimer ustvarja žive fotografije, polne podrobnosti, tudi pri slabših svetlobnih pogojih. Ob tem panoramski način omogoča fotografiranje vse do 180°, kar je garancija za osupljive fotografije pokrajine. Sekundarni fotoaparat s 5 MP ima različne funkcije za ustvarjanje selfijev, vključno z načinom »Beauty«, ter samodejno in glasovno upravljano zaslonko za hiter in preprost zajem posnetkov v visoki kakovosti. HTC Desire 650 ima prednameščeno tudi aplikacijo Google Photos za brezplačen in neomejen dostop do shrambe fotografij v oblaku, kar pomeni, da lahko uporabniki izkoristijo pomnilnik telefona za vsakodnevne aktivnosti.

Sofisticiran zvok visoke ločljivosti

Poleg čudovite oblike, fotoaparatov in zaslona izstopa tudi zvok. HTC BoomSound, v kombinaciji s slušalkami, nudi izjemno kakovosten zvok, bodisi pri poslušanju glasbe bodisi pri gledanju filmov. Vključena je aplikacija Google Play Music, kar pomeni, da HTC Desire 650 nudi prostor za do 50.000 skladb, dostopnih kadarkoli in od kjerkoli.

Za uporabo brez prekinitev

Telefon poganja 4-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 400, kar pomeni, da se lahko izvaja več opravil hkrati brez prekinitev. HTC Desire 650 ima 16 GB pomnilnika, ki se lahko z uporabo kartice microSD razširi vse do 2 TB.