Robotski sesalnik Xiaomi Mi Robot Vacuum 2

Robotski sesalnik Xiaomi Mi Robot Vacuum 2

Robotski sesalnik Mi Robot Vacuum 2

Težko pričakovan Mi Robot Vacuum 2 bo na slovenski trg prispel v prvih tednih decembra, kar bo popestrilo nakupovalno mrzlico z novimi željami in darili.

POGLEJ TUDI: Xiaomi Mi Robot 2. generacije

Z novo funkcijo mokrega čiščenja

Mi Robot se sedaj ponaša z novo funkcijo mokrega čiščenja, kar nam bo olajšalo pred in po praznično čiščenje ter polepšalo praznične trenutke brez misli na umazana tla. Izdelan je s filtrom E11, ki je “oblečen” s teflonom, lahko ga očistimo in po 1 letu bo še vedno ohranil 95% čistilne zmogljivosti. Z novim sistemom “rastlinskega bionika” Mi Robot Vaccum 2 samodejno določa količino vode potrebno za čiščenje in po izklopu prepreči polnjenje krpe z dodatno vodo in s tem se lahko poslovimo od mokrih tal.

Laserski senzor razdalje

S svojimi 12 senzorji bo preračunal najhitrejšo idealno čistilno pot. Novost prinaša LDS (laserski senzor razdalje), ki je zmožen prostor skenirati s 360° pogledom kar 5-krat na sekundo. Naj vas spomnim, da so tovrstne sisteme laserskega skeniranja uporabljali samovozeči avtomobili.

Izredno močan, a hkrati zelo tih brezkrtačni motor

Našega malčka poganja izredno močan, a hkrati zelo tih Nidec brezkrtačni enosmerni motor, da pa bo prah dobil svoj pravi prostor poskrbi s 2000Pa sesalno močjo. Z dodanimi senzorji bo Mi Robot zaznal preproge in vklopil maksimalno moč sesanja, ob prehodu na ploščiče, parket pa bo prešel na optimalno moč. Dodatno veselje za dolgolaske/ce in ljubitelje domačih živalih je novi dizajn glavne krtače, ki preprečuje vstop las in dlak v ležaj in v motor ter s tem prepreči zatikanje in težko čiščenje.

Zmogljiva baterija za daljšo avtonomijo

Mi Robot bo svoje delo vesto opravljal do 2,5 ure – ustreza za 250m površine, kar mu bo omogočala baterija 5200mAh, naposled pa se bo odpravil do polnilne postaje in po polnjenju nadaljeval s svojim delom.

POGLEJ TUDI: Xiaomi Mi Robot 2. generacije

Prenesite aplikacijo Mi Home

Ste dobili klic o nenadnem obisku, vi pa ste v trgovini in imate tla umazana? Tudi za to zadrego je Xiaomi poskrbel in vam omogočil kontrolo in monitoring robota v realnem času, tudi če se ne nahajate v bližini doma. Enostavno prenesite aplikacijo Mi Home in kasneje tudi upravljajte z njo. Aplikacija ponuja možnost delovnega urnika za vašega Robota, katerega se bo do natančno držal. Poleg tega lahko Mi Robotu nadenete poljubno ime in izbirate med različnimi glasi, s kateri vas bo prisrčno navdušil.

Glavna krtača se avtomatsko prilagaja višini tal

Imate kamnita, neravna tla in vas muči umazanija, nikakor pa ne najdete časa za temeljito čiščenje? Glavna krtača Xiaomijevega Mi Robot Vacuum 2 se avtomatsko prilagaja višini tal in tako odstranjuje umazanijo tudi na neravnih tleh. Z novim avtomatskim sistemom se višina pregrade dvigne iz 1,5cm na 2cm in “preskoči” letve ter pot nadaljuje v ostalih sobah.

POGLEJ TUDI: Xiaomi Mi Robot 2. generacije

Tehnične specifikacije:

Mi Robot sesalec in čistilec

Baterija:  14.4V / 5200mAh Litijeva baterija
Brezplačna povezava: Wi-Fi smart fast link
Nazivna napetost: 14.4V
Nazivna moč: 58W
Delovni čas: 2.5h
Sesalna moč: 2000Pa
Teža: cca. 3.5 kg
Dimenzija: 353 X 350 X 96.5 mm

Polnilna postaja

Moč: 42W
Vhodna napetost: 100~240V
Izhodna napetost: 20V – 1.8V
Frekvenca: 50/60 Hz|
Dimenzije: 136.5 x 130 x 98 mm